Professionalitat i qualitat .

Tots els productes de Bestrong són productes de qualitat. Els diàmetres dels tubs, la impermeabilitat de les juntes d’unió, els acabats… Tot està pensat perquè tots els elements cal·listènics de Bestrong suportin a la perfecció les pressions a les quals es veuran sotmesos en el seu ús per part dels usuaris i per resistir tota mena de condicions meteorològiques en la intempèrie.

Tenir en compte tots aquests factors, et garanteix un producte de qualitat, amb molta més durabilitat i amb costos de manteniment molt més baixos que productes de la competència.

Bestrong té més de 12 anys d’experiència en l’enginyeria de parcs esportius a l’aire lliure. Tot l’equipament ha estat desenvolupat conjuntament amb entrenadors, professionals d’elit de fitness, així com atletes i esportistes internacionals. L’empresa ha instal·lat més de 1.100 àrees de fitness a l’aire lliure en 9 països europeus. Tots els productes disposen de la certificació EN 16630:2015 TÜV.

+40 anys d' experiència .

Bestrong és una empresa hongaresa que fabrica tots els seus productes a la Unió Europea. Això garanteix productes de gran qualitat i durabilitat.

A Catalunya, l’empresa Parcs i Jardins Catalunya és qui té l’exclusiva de distribució i instal·lació dels productes Bestrong. Parcs i Jardins Catalunya té més de 40 anys d’experiència en  el disseny i manteniment de serveis de jardineria, medi ambient, jocs infantils i parcs cal·listènics per administracions, empreses privades i particulars.

L’equip pluridisciplinari de Parcs i Jardins Catalunya permet afrontar qualsevol repte en el disseny, construcció i manteniment de parcs de cal·listènia.