Parcs esportius de cal·listènia
per a espais públics

Construcció i manteniment de parcs de cal·listènia per a ajuntaments i administracions

El teu gimnàs a l'aire lliure.

Cada vegada més gent coneix i parla de la cal·listènia, un nou esport que ja compta amb federacions que en regulen les competicions i professionals reglats en l’ensenyament d’aquesta disciplina.

La instal·lació d’equipaments esportius de cal·listènia, també coneguts com a street workout, és una manera senzilla i efectiva de promocionar l’esport a l’aire lliure i la vida saludable entre els ciutadans.

Foment de la vida saludable .

Instal·lar un parc de cal·listènia en el teu municipi, obre una porta al foment de la vida saludable i la pràctica esportiva i col·lectiva a l’aire lliure.

La demanda actual i en creixement constant per part dels ciutadans cap a les administracions públiques, fa que cada vegada es parli més de la necessitat d’apostar per un parc en el municipi dissenyat per a la pràctica d’aquesta disciplina.

Els beneficis dels parcs de cal·listènia, van des del reforç social i cohesió col·lectiva, potenciant les relacions interpersonals, a la part psicològica individual, millorant l’estat mental de la persona que ho practica, reforçant l’autoestima, treballant la superació, trencant les barreres mentals i els prejudicis.

La pràctica de la cal·listènia també beneficia aspectes físics, millorant l’estat físic-saludable. Els exercicis d’aquesta disciplina impliquen grans cadenes musculars que milloren l’eficàcia dels moviments i això té una transferència directa en el dia a dia de les persones i la seva salut.

T'oferim alta qualitat !

 • Producte professional amb 10 anys de garantia en els components d’acer.
 • Gran durabilitat apostant pels dissenys i acabats de qualitat.
 • Pilars de l’estructura rodons de 115mm de diàmetre que garanteixen resistència.
 • Barres amb un diàmetre de 34mm per una adequada subjecció.
 • Soldadures entre unions estanques per evitar l’entrada d’aigua.
 • Acer d’alta qualitat S355 amb recobriment de pintura en pols.
 • Abraçadores tipus “C” d’acer massisses amb recobriment de pintura en pols.
 • Cargols d’acer inoxidable.
 • Parcs dissenyats amb els paràmetres professionals, mides i distàncies entre elements adients per a la pràctica de la cal·listènia.
 • Recobriment de tots els tubs amb un tractament especial UV apte per a tota mena de climes.
 • Colors personalitzats per a comandes especials.

Descarrega’t el catàleg

36 pàgines amb fotografies d’instal·lacions i exemples de combinacions d’elements amb diferents mides i superfícies.

Facilita’ns les teves dades i el rebràs al teu correu electrònic.


  Responsable: Parcs i Jardins Catalunya SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Parcs i Jardins Catalunya SL. Podràs exercir els teus Drets d'Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@parcsijardinscatalunya.com. Per a més informació consulti la nostra Política de Privacitat.

  Centenars
  de combinacions
  al teu abast

  Infinites possibilitats per crear un parc únic adaptat a les necessitats dels seus usuaris.

  DESCOBREIX-LES